Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams!

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bananų (3 vnt)
  • 260 gramų kvietinių miltų
  • 180 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 45 gramai sviesto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.
  2. Šakute sutrinkite bananus.
  3. Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
  4. Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.
  5. Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.
  6. Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.
  7. Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!

Autorius: Ugnetta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų