Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 stiklinė pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupelės užpilamos vandeniu ir paliekamos nakčiai išbrinkti.
    Išbrinkusios pupelės užpilamos sultiniu (galima užpilti vandeniu, o į puodą įmesti kiaulienos/jautienos/vištienos kaulą su mėsa), užvirinamos ir paverdamos apie 20 min.
    Paskui sudedamos susmulkintos bulvės, morka, svogūnas ir verdama toliau apie pusvalandį.
    Pabaigoje pagardinama supjaustytais žalumynais, druska ir pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 stiklinė pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupelės užpilamos vandeniu ir paliekamos nakčiai išbrinkti.
    Išbrinkusios pupelės užpilamos sultiniu (galima užpilti vandeniu, o į puodą įmesti kiaulienos/jautienos/vištienos kaulą su mėsa), užvirinamos ir paverdamos apie 20 min.
    Paskui sudedamos susmulkintos bulvės, morka, svogūnas ir verdama toliau apie pusvalandį.
    Pabaigoje pagardinama supjaustytais žalumynais, druska ir pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų