Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 1 sauja krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papriką, svogūnus, morką supjaustyti.
    Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min.
    Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min.
    Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.

Autorius: Oksana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 1 sauja krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papriką, svogūnus, morką supjaustyti.
    Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min.
    Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min.
    Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.

Autorius: Oksana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų