Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 40 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (virta)
  • 150 gramų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (picai)
  • 20 gramų mielių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į indą, pabarstome kmynais ir išmaišome.
    Ištirpiname margariną, pašildome pieną ir supilame i dubenį.
    Įdedame sutrupintas mieles, cukrų, druską bei raudonėlį ir viską išmaišome.
    Įmušame porą kiaušinių, dedame grietinę ir vėl maišome.
    Suberiame 375 g miltų ir išminkome tešlą.
    Paliekame šiltai 45 min, kad iškiltų.
    Stalą pasibarstome likusiais miltais, iškočiojame tešlą ir išspaudžiame skritulius.
    Ant skritulio viršaus dedame įdarą, tada dedame kita skritulį ir užspaudžiame.
    Aptepame bandeles išplaktu ir su picos prieskoniais sumaišytu kiaušiniu.
    Dedame kepti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 25 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 40 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (virta)
  • 150 gramų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (picai)
  • 20 gramų mielių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į indą, pabarstome kmynais ir išmaišome.
    Ištirpiname margariną, pašildome pieną ir supilame i dubenį.
    Įdedame sutrupintas mieles, cukrų, druską bei raudonėlį ir viską išmaišome.
    Įmušame porą kiaušinių, dedame grietinę ir vėl maišome.
    Suberiame 375 g miltų ir išminkome tešlą.
    Paliekame šiltai 45 min, kad iškiltų.
    Stalą pasibarstome likusiais miltais, iškočiojame tešlą ir išspaudžiame skritulius.
    Ant skritulio viršaus dedame įdarą, tada dedame kita skritulį ir užspaudžiame.
    Aptepame bandeles išplaktu ir su picos prieskoniais sumaišytu kiaušiniu.
    Dedame kepti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 25 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų