Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (įdarui, džiovintas)
- 3 vienetai pomidorų pastos (įdarui, nedideli)
- 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (įdarui)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (tešlai)
- 50 mililitrų vandens (tešlai, verdantis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
- 150 gramų mocarelos sūrio (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (įdarui, džiovintas)
- 3 vienetai pomidorų pastos (įdarui, nedideli)
- 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (įdarui)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (tešlai)
- 50 mililitrų vandens (tešlai, verdantis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
- 150 gramų mocarelos sūrio (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą