Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (įdarui, džiovintas)
  • 3 vienetai pomidorų pastos (įdarui, nedideli)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (tešlai)
  • 50 mililitrų vandens (tešlai, verdantis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 150 gramų mocarelos sūrio (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
    Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
    Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (įdarui, džiovintas)
  • 3 vienetai pomidorų pastos (įdarui, nedideli)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (tešlai)
  • 50 mililitrų vandens (tešlai, verdantis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 150 gramų mocarelos sūrio (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
    Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
    Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų