Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų paukštienos (malta)
  • 3 vienetai paprikų (didelės)
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 1 saujelė raudonėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų paukštienos (malta)
  • 3 vienetai paprikų (didelės)
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 1 saujelė raudonėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į įkaitinta aliejų sudėti apkepti smulkintus porus, svogūną ir česnaką. Apkepus, sudėti kambario temperatūros faršą, berti prieskonių ir apkepti, pamaišant mentele. Tada sumaišyti mėsą su pomidorų padažu ir sukrėsti masę į paruoštus paprikų "puodelius", sudėti į indą ir pašauti į įkaitintą orkaitę 30 - 45 minutėms. paprika turi suminkštėti, bet būti sultinga (galima patikrinti dantų krapštuku, kai paprika suminkštėjusi ir bėga sultys, galima patiekti).

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų