Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų ((raudona) )
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 200 gramų sūris (Brinza)
  • 12 vienetų alyvuogių ( (juodosios, vidutinio dydžio) )
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 žiupsnelis krapų
  • šiek tiek pipirai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų ((raudona) )
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 200 gramų sūris (Brinza)
  • 12 vienetų alyvuogių ( (juodosios, vidutinio dydžio) )
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 žiupsnelis krapų
  • šiek tiek pipirai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprika perpjauti per pusę.
  2. Pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
  3. Alyvuoges supjaustyti žiedeliais.
  4. Brinza (arba feta, jeigu nera brinzos) supjaustyti nedideliais kubeliais arba sutrupinti.
  5. Viską sudėti į dubenį, įdėti pomidorų padažo, pridėti krapų ir pipirų bei išmaišyti. Druskos nereikia.
  6. Šį įdarą sudėti į paprikų geldeles. Jas sudėti į kepimo indą ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 min.
  7. Per tą laiką pasigaminti padažą: į indą įdėti grietinę, ten pat - smulkiai supjaustytą česnaką, krapus ir pipirus.
    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų