Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
    Baltymus išplakame iki standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų.
    Tada viską sumaišome į vieną indą ir suberiame miltus.
    Kepame apie 20-30 min. 180-200 laipsnių temperatūroje.
    Biskvitas skanus, bet sausokas, skanu su arbata, tačiau galima patiekti ir su ledais arba grietinėle.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
    Baltymus išplakame iki standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų.
    Tada viską sumaišome į vieną indą ir suberiame miltus.
    Kepame apie 20-30 min. 180-200 laipsnių temperatūroje.
    Biskvitas skanus, bet sausokas, skanu su arbata, tačiau galima patiekti ir su ledais arba grietinėle.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų