Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 400 gramų žuvies (pangasijos filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
    Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
    Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
    Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
    Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 400 gramų žuvies (pangasijos filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
    Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
    Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
    Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
    Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų