Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.05 17:25 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą