Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai česnakų (askaloniniai)
  • 4 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai šalavijų (šakelės)
  • 3 kilogramai triušienos
  • 500 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušis supjaustomas mažesniais gabalėliais ir apkepamas keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
    Askaloniniai česnakai, svogūnai, morkos ir česnakai nulupami.
    Morkos supjaustomos storesniais šiaudeliais.
    Kepimo indas patepamas sviestu, sudedama triušiena, daržovės, prieskoninės žolelės, laro lapeliai, medus ir viskas apibarstome druska bei pipirais.
    Sudedami citrinų ketvirčiai ir supilamas vynas.
    Uždengiamas dangtis ir troškinama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiama su makaronais ir mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai česnakų (askaloniniai)
  • 4 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai šalavijų (šakelės)
  • 3 kilogramai triušienos
  • 500 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušis supjaustomas mažesniais gabalėliais ir apkepamas keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
    Askaloniniai česnakai, svogūnai, morkos ir česnakai nulupami.
    Morkos supjaustomos storesniais šiaudeliais.
    Kepimo indas patepamas sviestu, sudedama triušiena, daržovės, prieskoninės žolelės, laro lapeliai, medus ir viskas apibarstome druska bei pipirais.
    Sudedami citrinų ketvirčiai ir supilamas vynas.
    Uždengiamas dangtis ir troškinama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiama su makaronais ir mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų