Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek miltai
  • 4 vienetai obuolių
  • šiek tiek cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek miltai
  • 4 vienetai obuolių
  • šiek tiek cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Apiberti cinamonu.
  2. Sodą sumaišyti su kefyru, ir leisti "užputoti". Kaiušinius išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, berti miltus.
  3. Tešlą padalinti pusiau. Į vieną dalį suberti kakavą ir išmaišyti.
  4. Kepimo formą iškloti popieriumi. Pilti kakavinę masę, tada sudėti obuolius ir užpilti šviesia mase.
  5. Kepti iki 180 °C temp. orkaitėje. Ar iškepęs tikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų