REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (įdarui)
  • 75 gramai cukraus (įdarui)
  • 75 gramai cukraus (kremui)
  • 125 gramai cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 150 gramų migdolų (smulkinti, kremui)
  • 1.5 kilogramo obuolių (įdarui)
  • 4 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 75 gramai aliejaus (kremui)
  • 125 gramai aliejaus (tešlai)
  • 250 gramų grietinės (įdarui)
  • 100 mililitrų grietinės (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
  • 7 gramai vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Į sausų produktų masę supilame aliejų ir įmušame kiaušinius.
    Išminkytą tešlą įtiesiame į kepimo formą.
    Obuolius nulupame, išvalome ir supjaustome skiltelėmis.
    Obuolius sudedame ant tešlos.
    Kiaušinius išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome grietinę, krakmolą ir cinamoną.
    Kepame 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
    Į puodelį supilame aliejų, suberiame cukrų. Maišome, kol cukrus ištirpsta. Kai šiek tiek pravėsta įmaišome grietinę ir nukeliame nuo ugnies. Supilame ant pyrago, apibarstome migdolais. Sumažiname temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepame dar 40 minučių.

Autorius: Irmina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (įdarui)
  • 75 gramai cukraus (įdarui)
  • 75 gramai cukraus (kremui)
  • 125 gramai cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 150 gramų migdolų (smulkinti, kremui)
  • 1.5 kilogramo obuolių (įdarui)
  • 4 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 75 gramai aliejaus (kremui)
  • 125 gramai aliejaus (tešlai)
  • 250 gramų grietinės (įdarui)
  • 100 mililitrų grietinės (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
  • 7 gramai vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Į sausų produktų masę supilame aliejų ir įmušame kiaušinius.
    Išminkytą tešlą įtiesiame į kepimo formą.
    Obuolius nulupame, išvalome ir supjaustome skiltelėmis.
    Obuolius sudedame ant tešlos.
    Kiaušinius išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome grietinę, krakmolą ir cinamoną.
    Kepame 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
    Į puodelį supilame aliejų, suberiame cukrų. Maišome, kol cukrus ištirpsta. Kai šiek tiek pravėsta įmaišome grietinę ir nukeliame nuo ugnies. Supilame ant pyrago, apibarstome migdolais. Sumažiname temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepame dar 40 minučių.

Autorius: Irmina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų