Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (įdarui)
  • 0.5 stiklinės cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės (30 proc. riebumo)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (įdarui)
  • 0.5 stiklinės cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės (30 proc. riebumo)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas smulkiai sutarkuoti ir atsiradusias sultis nupilti (morkas tarkuoti, kaip tarkuojame bulves plokštainiui).

    Išplakti kiaušinius su cukrumi, ištirpintu sviestu, kepimo milteliais. Įmaišyti morkas ir miltus.

    Tešlą padalinti į dvi dalis, nes kepsime du lakštus.
    Į kepimo skardas įtiesti kepimui skirto popieriaus ir iš supiltos tešlos suformuoti apvalius vienodo dydžio lakštus.
    Kepti 180° C orkaitėje apie 20-25 minutes.

    Atvėsusius lakštus aptepti grietinės ir cukraus kremu.

    Tiesa, 1 stiklinės tūris apie 220 ml.

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų