Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas parūkytas)
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais.
    Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį.
    Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma.
    Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis.
    Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius.
    Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius.
    Linksmų Velykų!

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas parūkytas)
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais.
    Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį.
    Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma.
    Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis.
    Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius.
    Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius.
    Linksmų Velykų!

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų