Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 1 sauja petražolių
  • 400 gramų veršienos
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 100 gramų pievagrybių
  • 250 mililitrų grietinėlės (20%)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti 7 mm storio juostelėmis. Padaužyti. Šiek tiek pasūdyti, apibarstyti pipirais.
    Riešutus pakepinti ir sumalti. Kiaušinio trynį suplakti ir supilti į riešutų masę. Į riešutinę masę sudėti smulkintas petražoles. Išmaišyti.
    Ant kiekvienos mėsos juostelės dėti riešutinio įdaro, susukti ir užtvirtinti mediniu pagaliuku.
    Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame iškepti suktinukus.
    Tada išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus grybus apie 4 min. Pasūdyti, supilti grietinėlę. Šiek tiek patroškinti ant silpnos ugnies.
    Į grybų troškinį sudėti suktinukus, uždengti ir patroškinti 7 min.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 1 sauja petražolių
  • 400 gramų veršienos
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 100 gramų pievagrybių
  • 250 mililitrų grietinėlės (20%)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti 7 mm storio juostelėmis. Padaužyti. Šiek tiek pasūdyti, apibarstyti pipirais.
    Riešutus pakepinti ir sumalti. Kiaušinio trynį suplakti ir supilti į riešutų masę. Į riešutinę masę sudėti smulkintas petražoles. Išmaišyti.
    Ant kiekvienos mėsos juostelės dėti riešutinio įdaro, susukti ir užtvirtinti mediniu pagaliuku.
    Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame iškepti suktinukus.
    Tada išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus grybus apie 4 min. Pasūdyti, supilti grietinėlę. Šiek tiek patroškinti ant silpnos ugnies.
    Į grybų troškinį sudėti suktinukus, uždengti ir patroškinti 7 min.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų