Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 1 ir 3/5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1/3 stiklinės medaus
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 60 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu.
    Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą.
    Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 1 ir 3/5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1/3 stiklinės medaus
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 60 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu.
    Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą.
    Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų