Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Braškių sezonas prasidėjo, todėl siūlau pasigaminti gaivų desertą.

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų maskarponės sūrio
  • 300 gramų braškių
  • 4 valgomieji šaukštai graikiško jogurto (natūralus)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 10 lašų romo esencijos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukraus pudrą, maskarponės sūrį, jogurtą, esenciją sumaišyti.
  2. Braškes supjaustyti.
  3. Dėti sluoksnį braškių, sluoksnį kremo.
  4. Likusias braškes sutrinti su cukraus pudrą ir užpilti ant deserto.

Autorius: Raimonda Adomavičiene

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų