Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGA)
  • 2 vienetai dešrelių (medžiotojų)
  • 1 vienetas dešrelių (pieniškos)
  • 5 vienetai agurkų (marinuoti, maži)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGA)
  • 2 vienetai dešrelių (medžiotojų)
  • 1 vienetas dešrelių (pieniškos)
  • 5 vienetai agurkų (marinuoti, maži)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti, supjaustyti į 5 dalis.
  2. Dešreles suvynioti į tešlos juosteles, aptepti pienu, pavolioti sezamo sėklose.
  3. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, suverti ant medinių iešmelių.
  4. Kepti orkaitėje 180 temperatūroje 20 minučių.
  5. Išėmus iš orkaitės ant iešmelių viršūnių užmauti po agurkėlį, o iešmelius susmeigti į obuolį.

    Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

    Skanaus !

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų