Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištos filė (marinuoti vištienos kumpelių kepsneliai Burgundiškame marinate)
  • 100 gramų makaronų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinkite smulkintą svogūną 2-3 minutes. Po to vištienos kepsnelius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje apie 5-6 minutes.
    Sudėkite į keptuvę smulkintus grybus ir kepinkite dar 1-2 minutes. Supilkite grietinėlę, prieskonių pagal skonį ir troškinkite apie 2 minutes. Po to viską supilkite ant makaronų, išvirtų ir nusausintų.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištos filė (marinuoti vištienos kumpelių kepsneliai Burgundiškame marinate)
  • 100 gramų makaronų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinkite smulkintą svogūną 2-3 minutes. Po to vištienos kepsnelius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje apie 5-6 minutes.
    Sudėkite į keptuvę smulkintus grybus ir kepinkite dar 1-2 minutes. Supilkite grietinėlę, prieskonių pagal skonį ir troškinkite apie 2 minutes. Po to viską supilkite ant makaronų, išvirtų ir nusausintų.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų