Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pupelės gal kiek neįprastas ingredientas makaronams, bet suteikia įdomų skonį.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų konservuotos baltos pupelės
  • 300 gramų makaronų
  • 150 gramų konservuotų pomidorų (trinti)
  • 1 vienetas morka
  • 1 vienetas saldžiosios paprikos
  • 30 gramų kietojo sūrio (tarkuotas)
  • 1 saujelė petražolių (smulkintos)
  • 1 skiltelė česnakas
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 žiupsneliai grūsti juodieji pipirai
  • 2 žiupsneliai druskos
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Susmulkinti morką, česnako skiltelę ir papriką. Geriau kuo smulkesniais kubeliais. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir suberti paprikas, morkas ir česnaką. Kepti, kol suminkštės apie 5-6min. Tuomet suberti nuvarvintas pupeles, paskaninti grūstais pipirais ir dar šiek tiek pakepti.
  3. Kai makaronai bus išvirę, nupilti vandenį ir į puodą su makaronais supilti konservuotus pomidorus bei pupeles, morkas, paprikas ir česnaką. Dar keletą minučių pavirti gerai maišant.
  4. Tiekti pabarsčius petražolėmis ir tarkuotu sūriu.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų