Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai dešrelių
  • 300 gramų makaronų
  • 6 vienetai pievagrybių (vidutinio dydžio)
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai dešrelių
  • 300 gramų makaronų
  • 6 vienetai pievagrybių (vidutinio dydžio)
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus sudedame į pasūdyta verdantį vandenį ir verdame apie 7 - 10 minučių.

    Kol makaronai verda, į keptuvę sudedame sviestą, supjaustytą svogūną, pievagrybius ir dešreles. Kepiname ant mažos ugnies apie 10 minučių.

    Išvirtus makaronus sudedame į keptuvę ir viską išmaišome. Tada užbarstome tarkuotą sūrį, krapus ir kepiname dar 5 minutes.

    Skanaus!

Autorius: Žygimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų