Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas anyžių (gumbas)
  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek lašišų (filė)
  • šiek tiek kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas anyžių (gumbas)
  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek lašišų (filė)
  • šiek tiek kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų