Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų miltai
  • 30 gramų kakavos (milteliai)
  • 140 gramų cukraus
  • 2 kiaušinių
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 80 mililitrų vandens
  • 80 gramų grietinėlės (neriebi)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Papuošimui:
  • šiek tiek grietinėlės (purškiama)
  • šiek tiek braškių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų miltai
  • 30 gramų kakavos (milteliai)
  • 140 gramų cukraus
  • 2 kiaušinių
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 80 mililitrų vandens
  • 80 gramų grietinėlės (neriebi)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Papuošimui:
  • šiek tiek grietinėlės (purškiama)
  • šiek tiek braškių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir viską persijokite. Ten pat suberkite cukrų bei druską. Kiaušinius lengvai paplakite ir supilkite ant birių produktų. Čia pat supilkite aliejų, vandenį, sudėkite grietinėlę ir viską gerai išmaišykite iki vientisos gana skystos masės. Tešlą supilstykite į keksiukų sijonėlius ir kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 – 20 min.
  2. Stebėkite pyragiukus, tačiau orkaitės nedarinėkite. Vos pamatysite, kad keksiukai jau iškilo, o virtuvėje pasklis viliojantis kepinių aromatas, kepkite dar 3 – 4 min. ir traukite juos lauk. Patikrinkite mediniu pagaliuku. Jeigu prie jo nėra tešlos trupinių, jūsų keksiukai paruošti.
  3. Atvėsusius keksiukus apipurkškite plakta grietinėle ir papuoškite braškių skiltelėmis.
  4. Skanaus!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų