Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (indeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 200 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (indeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirma pasiruošiame biskvitą. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi iki purumo, beriame miltus, gerai išmaišome. Baltymus išplakame atskirai iki standumo (tinkamai išplaktų baltymų paviršius turi būti lygus, blizgus ir laikytis apvertus indą nekeisdami padėties) bei atsargiai sukrečiame į trynių, cukraus ir miltų masę. Tuomet labai atsargiai šaukštu išmaišome tešlą iki vientisos masės taip, kad tešla išliktų puri, nesukristų. Galiausiai supilame tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai paskirstome ir kepame 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 minučių iki kol gražiai pagelsta. Iškeptą biskvitą iš karto suvyniojame kartu su kepimo popieriumi ir paliekame atvėsti.
    Per tą laiką pasiruošiame įdarą. Pirmiausia minkštą sviestą išsukame iki purumo ir po truputį, vis maišydami, pilame kondensuotą pieną. Tuomet sudedame varškę ir išmaišome iki vientisos masės (jei naudojate paprastą varškę, pirmiausia gerai ją ištrinkite, kad neliktų gumulėlių). Galiausiai išvyniojame jau pravėsusį biskvitą, ant jo užtepame pasiruoštą įdarą ir suvyniojame atgal į vyniotinį. Suvyniojame į maistinę plėvelę ar foliją ir dedame bent dviems valandoms į šaldytuvą. Prieš tiekdami apibarstome cukraus pudra ir skanaujame.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų