Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morką sutarkuoti su burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir kartu su morka apkepti. Sudėti į faršą. Įberti prieskonių ir druskos su pipirais, įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
  2. Suformuoti kotletukus, sudėti juos ant kepimo popieriaus ir kepti iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 min., kol gražiai apskrus.
    Patiekti su smulkiai supjaustytu agurku ir sutrintais pomidorais.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų