Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos su lupenomis)
  • 500 gramų veršienos (smegenys)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršiuko smegenis išplauti, nuimti plėveles, užpilti verdančiu vandeniu su 2 šaukštais acto ir pavirti 5 min. Išvirtas smegenis sutrinti su šakute iki košytės konsistencijos.
    Dar šiltas bulves nulupti, sutrinti, sumaišyti su smegenimis, kiaušiniais, druska, pipirais ir sviestu.
    Suformuoti kotletukus, apvolioti juos miltuose ir iškepti.

Autorius: Marius

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos su lupenomis)
  • 500 gramų veršienos (smegenys)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršiuko smegenis išplauti, nuimti plėveles, užpilti verdančiu vandeniu su 2 šaukštais acto ir pavirti 5 min. Išvirtas smegenis sutrinti su šakute iki košytės konsistencijos.
    Dar šiltas bulves nulupti, sutrinti, sumaišyti su smegenimis, kiaušiniais, druska, pipirais ir sviestu.
    Suformuoti kotletukus, apvolioti juos miltuose ir iškepti.

Autorius: Marius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų