Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo ( bulvių)
  • 400 gramų sviesto
  • 800 gramų biskvitų
  • 200 gramų saldainių (želė JELLY)
  • 100 gramų riešutų ((migdolai, žemės) )
  • 100 gramų razinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo ( bulvių)
  • 400 gramų sviesto
  • 800 gramų biskvitų
  • 200 gramų saldainių (želė JELLY)
  • 100 gramų riešutų ((migdolai, žemės) )
  • 100 gramų razinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, cukraus ir krakmolo išverdame pienišką kisielių. Atvėsiname.
  2. Sviestą arba margariną sutarkuojame stambia trintuve, gerai išsukame mediniu šaukštu ir sumaišome su kisieliumi. Biskvitinius sausainius arba biskvitą supjaustome nedideliais gabalėliais. Želė saldainius taip pat supjaustome mažais gabalėliais. Nulupame ir smulkiai sukapojame riešutus. Į sviesto ir kisieliaus masę sudedame supjaustytą gabalėliais biskvitą, nedideliais gabalėliais supjaustytus želė saldainius, sukapotus riešutus, išmirkytas razinas. Gerai išmaišome. Torto formą ištepame sviestu arba margarinu, dugną išklojame kepimo popieriumi. Šaukštu dedame masę ir ją suspaudžiame. Formą dedame į šaldytuvą. Palaikome 12 valandų. Išėmę iš formos papuošiame želė saldainiais, riešutais, džiovintais vaisiais.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų