Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek kmynų
- 2 vienetai kiaušinių
- 325 gramai kvietinių miltų
- 150 mililitrų vandens (šiltas)
- 900 gramų varškės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, 1 kiaušinio, vandens ir druskos užminkykite tešlą.
Varškę ištrinkite su 1 kiaušiniu, kmynais, druska ir gerai išmaišykite.
Iš tešlos iškočiokite 1,5 mm storio lakštą, dėkite įdarą ir formuokite koldūnus.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 6-8 min.
Patiekite su grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kmynų
- 2 vienetai kiaušinių
- 325 gramai kvietinių miltų
- 150 mililitrų vandens (šiltas)
- 900 gramų varškės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, 1 kiaušinio, vandens ir druskos užminkykite tešlą.
Varškę ištrinkite su 1 kiaušiniu, kmynais, druska ir gerai išmaišykite.
Iš tešlos iškočiokite 1,5 mm storio lakštą, dėkite įdarą ir formuokite koldūnus.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 6-8 min.
Patiekite su grietine.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą