Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 320 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
    Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
    Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
    Virkite apie 7-9 min.
    Patiekite su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Irma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 320 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
    Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
    Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
    Virkite apie 7-9 min.
    Patiekite su mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų