Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų maltos mėsos
  • 400 gramų grybų
  • 600 gramų miltai
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1/5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų maltos mėsos
  • 400 gramų grybų
  • 600 gramų miltai
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1/5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aš mėsą malu pati (galima pirktą), kartu sumalu svogūnus ir grybus (žiemos metu imu sūdytus ir gerai numirkytus grybus).
    Pridedu prieskonių, druskos, gerai išmaišau.
  2. Tešlai daryti imu miltų, truputį druskos ir pilu vandens.
    Reikia, kad tešla būtų minkoma bei lengvai kočiotųsi.

    Koldūnus darom visa šeima, taip greičiau ir smagiau. Koldūnų būna keliems kartams. Vienus verdu pavalgyti, kitus išdėliojam ant padėklo ir užšaldom, nes gaunama gana daug. Skanaus:)

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų