Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su puse miltinio cukraus išsukite iki baltumo, berkite vanilinį cukrų, įmuškite du kiaušinius ir sudėkite keturis trynius. Į gerai išsuktą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą.
    Baltymus išplakite iki standžių putų, į jas po truputį įplakite likusį miltinį cukrų. Išplakite baltymus atsargiai sukdami mediniu šaukštu (kabinkite nuo dugno viršaus link) įmaišykite į tešlą.
    Krėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą apskritą sudėtinę formą ir šaukite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.
    Iškepusį biskvitą ataušinkite ant grotelių ir padalykite į tris papločius.
    Trečdalį „Rududu“ sutepkite ant vieno papločio, uždenkite antruoju, kurį vėl aptepkite ir uždenkite trečiuoju papločiu, viršų ir šonus aptepkite likusiu kondensuotu pienu. Galite papuošti riešutais.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Jaukūs patiekalai su Krekenavos Grynuoliais


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų