Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome išilgai ir atmušame, pabarstome druska ir pipirais. Į vidų dedame gabaliuką sviesto, sumaišyto su SANTA MARIA petražolėmis ir krapais. Susukame į kotletą. Susuktus gabaliukas mirkome į suplaktus kiaušinius ir džiūvėsėlius, pakartojame dar kartą. (2-3 kartus mirkome į kiaušinį ir į džiūvėsėlius) Kas kartą apvoliotus džiūvėsėliuose gerai paspaudžiame iš visų pusių, kad neištekėtų kepant sviestas.
    Kepame fritiūrinėje arba keptuvėje, kurioje iki pusės yra aliejaus ir vartome.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų