Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek kiaušinių (lukštai, tušti)
  • 350 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs džiovintų daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilame stikline virinto atvėsinto vandens (200 ml) ir
    paliekame išbrinkti apie 20 min.
    Tada pasiruošiame kiaušinių lukštus: pramušame viename kiaušinio gale nedidelę skylę ir viską iš jo išpilame.
    Lukšto vidų išskalaujame verdančiu vandeniu ir juos sudedame į stovelį.
    Virtas morkas supjaustome griežinėliais.
    Kalmaro žiedus išverdame.
    Tada į lukšto vidų sudedame kalmaro žiedą, morkas, kukurūzus.
    Į užvirintą vandenį sudedame prieskonius ir ant silpnos ugnies ištirpintą želatiną. Gerai išmaišome ir supilame į kiaušinių lukštus, kuriuose sudėtas įdaras.
    Tada dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Kai želatina bus sušalusi, lukštus atsargiai perliejame karštu vandeniu ir nulupame.
    Lieka gražus spalvotas kiaušinukas.
    Tai skanu ir labai puošia stalą.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek kiaušinių (lukštai, tušti)
  • 350 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs džiovintų daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilame stikline virinto atvėsinto vandens (200 ml) ir
    paliekame išbrinkti apie 20 min.
    Tada pasiruošiame kiaušinių lukštus: pramušame viename kiaušinio gale nedidelę skylę ir viską iš jo išpilame.
    Lukšto vidų išskalaujame verdančiu vandeniu ir juos sudedame į stovelį.
    Virtas morkas supjaustome griežinėliais.
    Kalmaro žiedus išverdame.
    Tada į lukšto vidų sudedame kalmaro žiedą, morkas, kukurūzus.
    Į užvirintą vandenį sudedame prieskonius ir ant silpnos ugnies ištirpintą želatiną. Gerai išmaišome ir supilame į kiaušinių lukštus, kuriuose sudėtas įdaras.
    Tada dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Kai želatina bus sušalusi, lukštus atsargiai perliejame karštu vandeniu ir nulupame.
    Lieka gražus spalvotas kiaušinukas.
    Tai skanu ir labai puošia stalą.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų