Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 100 gramų acto (9 proc.)
  • 150 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
    Svogūnus supjaustome žiedais.
    Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
    Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
    Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
    Laikome šaltai apie 4 valandas.
    Kepame šašlykinėje.
    Skanaus :-)

Autorius: Veronika

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 100 gramų acto (9 proc.)
  • 150 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
    Svogūnus supjaustome žiedais.
    Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
    Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
    Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
    Laikome šaltai apie 4 valandas.
    Kepame šašlykinėje.
    Skanaus :-)

Autorius: Veronika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų