Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais.
    Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų.
    Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais.
    Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų.
    Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų