Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais.
Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų.
Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustome 2,5 cm storio kepsniais.
Mėsą talpiname į indą, padruskiname, papipiriname, sumaišome su susmulkintu svogūnu ir česnaku, užpilame citrinos sultimis. Šaldytuve laikome nuo 6 iki 8 valandų.
Mėsą kepame kartu su svogūnų žiedais virš įkaitusių žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą