Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų daktariškos dešros
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą įmušti kiaušinius, sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, piene išmirkytą batono riekę be plutos, prieskonius ir viską suminkyti.
Iš faršo daryti paplotėlius ir į vidų dėti sutarkuoto sūrio, daktariškos dešros kubelių ir majonezo masę, tada ant viršaus dėti dar faršo ir formuoti cepelinų formos kukulius.
Pavolioti džiūvėsėliuose (arba miltuose) ir kepti keptuvėje su dangčiu ant mažos ugnies arba orkaitėje.
Tinka su pievagrybių padažu ir bulvių koše.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų daktariškos dešros
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą įmušti kiaušinius, sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, piene išmirkytą batono riekę be plutos, prieskonius ir viską suminkyti.
Iš faršo daryti paplotėlius ir į vidų dėti sutarkuoto sūrio, daktariškos dešros kubelių ir majonezo masę, tada ant viršaus dėti dar faršo ir formuoti cepelinų formos kukulius.
Pavolioti džiūvėsėliuose (arba miltuose) ir kepti keptuvėje su dangčiu ant mažos ugnies arba orkaitėje.
Tinka su pievagrybių padažu ir bulvių koše.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą