Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena (nugarėlės)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (saldžiosios paprikos ir paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų nugarėles ištrinti saldžiosios paprikos ir paukštienos prieskoniais, sumaišytais su keliais šaukštais aliejaus. Sekančią dieną (galima ir vėliau) kepti ant grotelių.

Autorius: Silvija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena (nugarėlės)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (saldžiosios paprikos ir paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų nugarėles ištrinti saldžiosios paprikos ir paukštienos prieskoniais, sumaišytais su keliais šaukštais aliejaus. Sekančią dieną (galima ir vėliau) kepti ant grotelių.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų