Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 120 gramų persikų (uogienė)
  • 700 gramų vištienos blauzdelių
  • 50 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
    Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
    Marinuokite apie 6-8 valandas.
    Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Autorius: Lidija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 120 gramų persikų (uogienė)
  • 700 gramų vištienos blauzdelių
  • 50 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
    Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
    Marinuokite apie 6-8 valandas.
    Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Autorius: Lidija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų