Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 vienetų krabų lazdelių
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su pienu ir įberti druskos bei juodųjų pipirų.
    Krabų lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
    Česnaką susmulkinti ir truputėlį pakepinti aliejuje.
    Tame pačiame aliejuje toliau apkepti krabų lazdeles.
    Patiekti karštas, apibarstytas sūriu ir smulkintomis petražolėmis, apdėliotas apelsino skiltelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Aira

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 vienetų krabų lazdelių
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su pienu ir įberti druskos bei juodųjų pipirų.
    Krabų lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
    Česnaką susmulkinti ir truputėlį pakepinti aliejuje.
    Tame pačiame aliejuje toliau apkepti krabų lazdeles.
    Patiekti karštas, apibarstytas sūriu ir smulkintomis petražolėmis, apdėliotas apelsino skiltelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Aira

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų