Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.28 16:41 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (galva ir laiškai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą