Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.
  2. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.
  3. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų