Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas paprikų (kas nemėgsta, vietoj paprikos gali rinktis kelis pievagrybius)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 150 gramų sūris
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • Kepimui:
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas paprikų (kas nemėgsta, vietoj paprikos gali rinktis kelis pievagrybius)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 150 gramų sūris
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • Kepimui:
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus perpjauname išilgai per pusę ir palaikome 30 minučių sūdytame šaltame vandenyje.
    Vištienos filė paverdama 10 minučių vandenyje.
  2. Į keptuvę beriame kubeliais pjaustytą svogūną, papriką, tarkuotą morką, iš vieno baklažano (jau kai pamirko 30 min) išskaptuojame vidų, supjaustome kubeliais ir kartu beriame į keptuvę su kitomis daržovėmis.
    Taip pat supjaustome vištieną ir viską trumpai (apie 5 min.) pakepiname, bet neiškepame. Tada pagardiname prieskoniais ir viską užpilame grietinėle. Dar kelias minutes pakaitiname ir išjungiame keptuvę.
  3. Išskaptuojame likusį baklažaną. Sudedame lovelius į kepimui skirtą indą, pašlakstome aliejumi. Sudedame į lovelius paruoštą įdarą.
    Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
    Pabarstome ant viršaus tarkuoto sūrio ir patiekiam su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
    Labai skanu!

Autorius: Estonia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų