Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 kilogramas karpių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų