Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 150 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 kilogramo žuvies (ešerio ar kt. filė)
  • šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, smulkintos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 150 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 kilogramo žuvies (ešerio ar kt. filė)
  • šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, smulkintos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė įtriname druska, pipirais ir žolelių ir česnakų mišiniu.
    Pomidorus supjaustome griežinėliais.
    Česnaką sukapojame, sūrį sutarkuojame.
    Į kepimo indą sudedame žuvies gabaliukus, ant viršaus pomidorų griežinėlius, apibarstome česnaku ir sūriu.
    Kepame 35-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį apkepą apibarstome žalumynais.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų