Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
    Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
    Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
    Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
    Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
    Skanaus.

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
    Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
    Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
    Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
    Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
    Skanaus.

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų