Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 10 vienetų juodos duonos (arba balta, riekės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
    Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
    Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
    Valgykite vieną ar prie alaus.
    Skanaus!

Autorius: Ramūnas

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 10 vienetų juodos duonos (arba balta, riekės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
    Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
    Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
    Valgykite vieną ar prie alaus.
    Skanaus!

Autorius: Ramūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų