tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė pieno
  • 1.5 kilogramo kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • 130 gramų mocarelos sūrio
  • 2 vienetai raudonųjų pipirų
  • 1 stiklinė padažo (picai, Jūsų mėgstamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys.
    Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą.
    Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais.
    Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
    Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą.
    Kepti dar apie 10 min., kol išsilydo sūris ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais.
    Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 stiklinė pieno
  • 1.5 kilogramo kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • 130 gramų mocarelos sūrio
  • 2 vienetai raudonųjų pipirų
  • 1 stiklinė padažo (picai, Jūsų mėgstamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys.
    Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą.
    Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais.
    Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
    Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą.
    Kepti dar apie 10 min., kol išsilydo sūris ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais.
    Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų