Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (šviežių)
  • 150 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (perlinio)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (šviežių)
  • 150 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (perlinio)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų