Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai obuolių
- 700 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų jautienos faršo
- 0.5 vieneto batono
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai/jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
Patiekiame šiltus su daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai obuolių
- 700 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų jautienos faršo
- 0.5 vieneto batono
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai/jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
Patiekiame šiltus su daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą