Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai česnakų (marinatui)
  • šiek tiek gvazdikėlių (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • šiek tiek kmynų (marinatui)
  • 2 vienetai laurų lapų (marinatui)
  • 10 gramų morkų (marinatui)
  • 5 gramai petražolių (šaknis, marinatui)
  • 10 gramų salierų (marinatui)
  • 150 gramų svogūnų
  • 10 gramų svogūnų (marinatui)
  • 50 gramų acto (3%, marinatui)
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
  • 200 gramų marinato
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (šašlykų)
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t.
    Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai česnakų (marinatui)
  • šiek tiek gvazdikėlių (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • šiek tiek kmynų (marinatui)
  • 2 vienetai laurų lapų (marinatui)
  • 10 gramų morkų (marinatui)
  • 5 gramai petražolių (šaknis, marinatui)
  • 10 gramų salierų (marinatui)
  • 150 gramų svogūnų
  • 10 gramų svogūnų (marinatui)
  • 50 gramų acto (3%, marinatui)
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
  • 200 gramų marinato
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (šašlykų)
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t.
    Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų